Първоначално публикувано от Alexanderbb
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дойде зимата и ме накара да се замисля
Collapse
X
-
sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
-
Темата е много полезна, благодарение на нея разбрах че имам тая екстра в моята кола. Всичко ми е налично- захранване, бушоните до филтъра, релета и разклонитела. Предполагам че щом всички го имат тоя разклонител би трябвало да е заводски( въпреки че на моя пише 2004 а колата е 2002 г.) Не можах да си отговоря за какво е поставян и колегите защо го махат. След като имам всичко, предполагам че ми трябва само активация. Ако някой от Варна разполага с нужния софтуер, ще съм мн. благодарен да активираме вкстрата, разбирасе срещу заплащане. Благодаря.sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
-
Днес поизмръзнах, открих си релетата и двете са захранени, едното е по-голямо черно, другото по-малко сиво. Замерих и буксите, имам ток само на сивата, двете сини нямат и това не е достатъчно, за да стопля, пробвах всякакви комбинации на климатроника, но не ги включва. На диагностика ми дава, че имам калорифер, но така и не можах да го тествам, че да почнат да цъкат релетата. Някакви идеи?Last edited by van_dal; d.m.y г., 19:34.156 Sportwagon 02'
Comment
-
Първоначално публикувано от van_dal Покажи съобщениеДнес поизмръзнах, открих си релетата и двете са захранени, едното е по-голямо черно, другото по-малко сиво. Замерих и буксите, имам ток само на сивата, двете сини нямат и това не е достатъчно, за да стопля, пробвах всякакви комбинации на климатроника, но не ги включва. На диагностика ми дава, че имам калорифер, но така и не можах да го тествам, че да почнат да цъкат релетата. Някакви идеи?. Случайно да си мерил кой пин от синята букса управлява втората степен с голямото реле?
Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Дойде зимата и ме накара да се замисля, за тези без зимен пакет
Майтапа настрани, активираха ли ти го с аутоком ?
Ще седна да изчета цялата тема
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеДойде зимата и ме накара да се замисля, за тези без зимен пакет
Майтапа настрани, активираха ли ти го с аутоком ?
Ще седна да изчета цялата тема156 Sportwagon 02'
Comment
-
-
И аз да се похваля,колегата Вальо (haljscho) от Пловдив ми го активира на феста и преди 2 дни имаше скреж по стъклата ,запалих и за 5 мин,го нямаше вече,мислех че ще е по силен този калорифер,но и така върши работа,сега немога само да му схвана как точно трябва да са градусите и посоката на въздуха или маи няма значение под 5 градуса се активира сам,сега съм решил да извадя пак реотана и като застудее да го наблюдавам как грее и по колко и как включва степените.
Доколкото разбрах от буксите те са 3!
---------- Post added at 05:53 ---------- Previous post was at 05:50 ----------
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениемайтапа на страбна ама моя не ще и не щеВсичко му е там, активиран е ама не му се работи явно
това отработил ли си го?
---------- Post added at 05:54 ---------- Previous post was at 05:53 ----------
Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщениеСлагайте картоните отпред и си свиркаите.
Comment
-
Колега както казах не очакваи да стопли за по тениска вътре,другич вариант е да ти е с моста на биксите и да ти тръгва само едната степен а не и 3 те!
Аз очаквам единствено управлението да подаде управляващ сигнал към релетата и те да пуснат 12 волта към реотаните. А това не се случва (мерено с мултицета). Тестове, активации не та не, проба с друго управление на от кола с работещо такова пак не иска.
Мостът за който говориш, често откриван в нашите коли не включва и трите реотана а само превръща първа степен във втора.
Така и така от време на време ходя до Стара Загора по работа, ще взема да се видя с колегите там да видим те как я правят тази магияAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
Comment